SERVICES

GRATIS EXPERTISE

In het besef dat laattijdige aflevering de winst realisatie van een bedrijf aanzienlijk kan schaden verzekeren wij u dat er met een door ons geregelde verhuis maar weinig kans bestaat dat er iets mis loopt. De eerste expertise die wij voor u verrichten bij kennismaking, doen wij gratis. Nadat u met ons contact heeft opgenomen;

• Stellen wij om te beginnen voor u een ervaren zakelijk transport bestuurder aan; deze persoon zal u gedurende het hele verhuistraject begeleiden en de verhuis van uw kantoor aan alle kanten controleren.
• Uw bestuurder zal met u de maatregelen bespreken die nodig zijn voor veilige verpakking en vervoer van extra grote, breekbare en delicate kantooruitrustingen en materieel. U kunt hem alle werk- en tijdroosters presenteren in verband met uw verhuis.
• Uw zakelijk transport bestuurder zal zowel bij vertrek als bij aankomst contact opnemen met de bouwinspecteurs en alle praktische en logistieke maatregelen treffen die vereist zijn voor een correcte en vlotte verhuis.

MCS Logistiek, beschikt over de geschikte uitrusting voor zakelijke en kantoor verhuizingen van alle aard en over een jarenlange ervaring die wij graag voor u zullen benutten!

CONTACTEER ONS

Nog nooit was het zo eenvoudig kwaliteitsservice te ontvangen. Bel of schrijf ons wanneer u wilt.

ADRES

Ter heydelaan 61 2100
Deurne / Belgium