INSTITUTIONEEL

OVER ONS

Vanaf de oprichting tot op heden hebben we een bestendige jaarlijkse groei van 45% kunnen handhaven. Met een van dag tot dag uitbreidende klantenportfolio en ons begrip van kwaliteitsservice en hebben wij op korte tijd een vooraanstaande plaats veroverd onder de snelle en betrouwbare firma’s in de sector.

Onze firma, die momenteel voornamelijk service verstrekt inzake het vervoer van meubelen en huisraad van particulieren naar Europa, Amerika en het Midden-Oosten, is in het bezit van erkende bevoegdheidspapieren en certificaten van prominente organisaties in de sector. Op lange termijn betrachten wij een onberispelijke service met verdere uitbreiding van ons klantenportfolio en toevoeging van voertuigen aan onze bedrijfsvloot.

Te beginnen met onze hoofdvestiging in İstanbul beschikken wij over partner agenturen in Europese landen, depots en opslagplaatsen van hoge capaciteit en samenwerkende verzekeringsvennootschappen. Op de weg van ons streven naar eerlijkheid en wederzijds vertrouwen blijft ons ultieme doel altijd gelukkige klanten te verwerven.

CONTACTEER ONS

Nog nooit was het zo eenvoudig kwaliteitsservice te ontvangen. Bel of schrijf ons wanneer u wilt.

ADRES

Ter heydelaan 61 2100
Deurne / Belgium