SERVICES

INTERNATIONAAL TRANSPORT VAN VOERTUIGENİ

Onze medewerkers, na ruim 25 jaar activiteiten in de voertuigen transportindustrie in samenwerking met onze partners en een wereldwijd verspreid agenturennet, beschikken over voldoende ervaring om vrijwel alle internationale voertuigtransporten te kunnen verwezenlijken. Alle voertuigen worden op behoorlijke wijze geladen en in een container geplaatst ter beveiliging en bescherming.

Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor luchttransport . Ingeval u uw wagen, klassieke automobiel, oude automobiel, 4 x 4, SUV, RV, motor, jacht, caravan of aanhanger, lichte spoorvoertuigen voorzien van motor wilt exporteren of importeren kunnen wij u ongetwijfeld de beste oplossing aanbieden. Op verschillende belangrijke aankomstplaatsen ter wereld kunnen wij voor u complete verdeling en levering verzorgen. Op het gebied van voertuigentransport bieden wij veilige en competitieve oplossingen.

Voorbereiding voor transport begint met het reinigen door middel van water onder hoge druk van de wielbogen en de onderzijde van het voertuig. Wij kunnen uw voortuig bewaren en ervoor zorgen dat het omstreeks dezelfde datum arriveert als uzelf. Hiervoor beschikken wij over de nodige moderne, beveiligde en door de douane goedgekeurde opslagruimten.

CONTACTEER ONS

Nog nooit was het zo eenvoudig kwaliteitsservice te ontvangen. Bel of schrijf ons wanneer u wilt.

ADRES

Ter heydelaan 61 2100
Deurne / Belgium